Grote keuze uit massages! Onze seizoentips:
Een behaaglijke wintermassage
Een duomassage voor u en uw metgezel

 

Welkom bij mijn massagepraktijk Ninthira Wellness. Mijn naam is Ninthira, gediplomeerd masseuse. Ik heb ruime ervaring opgedaan bij een spa van een gerenommeerd 5-sterrenhotel in Amsterdam. In 2017 ben ik begonnen met mijn praktijk aan huis in de regio Haarlemmermeer. Door de ervaringen op verschillende werkplekken te combineren, heb ik het idee voor een eigen praktijk ontwikkeld. Op 1 februari 2020 heb ik mijn massagepraktijk gevestigd in Dienstencentrum Elsbroek in Hillegom.

 

In Thailand hoort de massage bij de cultuur. Bijvoorbeeld na een dag hard werken op het land willen mensen graag gemasseerd worden om lichaam en geest te ontspannen.

 

Het geeft mij veel voldoening mijn klanten een goede, deskundige massage te geven met veel aandacht voor hun persoonlijke behoeften. Wat ik ook fijn vind van mijn werk is dat de massagetherapie helpt om tot rust, verdieping en bewustwording te komen. Ik heb inmiddels veel positieve reacties ontvangen en ben daar erg blij mee. 

 

Nuad Thai, de traditionele Thaise massage, is door UNESCO toegevoegd aan het culturele erfgoed van de wereld. Het gaat om een lijst van 550 tradities uit 127 landen die het verdienen om beschermd te worden voor toekomstige generaties.

 

Thaise massage wordt soms geassocieerd met bepaalde misstanden. Ik ben blij dat de gemeenten in onze regio hier streng tegen optreden en hoop dat dit bijdraagt aan de goede naam van de bedrijfstak. 

 

Ik zie u graag in mijn praktijk en hoop dat u zich op uw gemak en thuis zult voelen!