PRAKTIJK

Welkom bij mijn massagepraktijk Ninthira Wellness. Mijn naam is Ninthira, gediplomeerd masseuse. Ik heb ruime ervaring opgedaan bij een spa van een gerenommeerd 5-sterrenhotel in Amsterdam. In 2017 ben ik begonnen met mijn praktijk aan huis in de regio Haarlemmermeer. Door de ervaringen op verschillende werkplekken te combineren, heb ik het idee voor een eigen praktijk ontwikkeld. Op 1 februari 2020 heb ik mijn massagepraktijk gevestigd in Dienstencentrum Elsbroek in Hillegom.

 

In Thailand hoort de massage bij de cultuur. Bijvoorbeeld na een dag hard werken op het land willen mensen graag gemasseerd worden om lichaam en geest te ontspannen.

 

Het geeft mij veel voldoening mijn klanten een goede, deskundige massage te geven met veel aandacht voor hun persoonlijke behoeften. Wat ik ook fijn vind van mijn werk is dat de massagetherapie helpt om tot rust, verdieping en bewustwording te komen. Ik heb inmiddels veel positieve reacties ontvangen en ben daar erg blij mee. 

 

Nuad Thai, de traditionele Thaise massage, is door UNESCO toegevoegd aan het culturele erfgoed van de wereld. Het gaat om een lijst van 550 tradities uit 127 landen die het verdienen om beschermd te worden voor toekomstige generaties.

 

Dienstencentrum Elsbroek is een unieke locatie gerelateerd aan onder andere zorg en welzijn en andere zorg-gerelateerde functies waaronder een polikliniek van het Spaarne Gasthuis, Centrum voor Jeugd en Gezin, Kinderdagopvang Op Stroom Enzo.

 

Het gebied en de ruimtes zijn rustig en goed begaanbaar voor mensen met rollators, rolstoelen en scootmobielen. Het dienstencentrum is o.a. voorzien van een lift en toiletten voor mindervaliden. Er is in de naaste omgeving voldoende gratis parkeerruimte. Alleen bij de nabijgelegen winkels gelden parkeerregels.

 

De praktijkruimte bevindt zicht in kamer 37 (looproute 4) en is voorzien van airconditioning. Als u op de eerste verdieping uit de lift stapt ziet u kamer 37 dicht bij de trap. Als u op de deur het bordje "Open" ziet, aarzel dan niet. Binnen zonder kloppen!

 

Zaterdag na 18:00 uur kan het nodig zijn om beneden aan te bellen (belnummer 30).
Andere tijden kunt u gewoon doorlopen.

 

Ninthira Wellness is geen paramedische instelling voor fysiotherapie. Vergoeding door uw ziektekostenverzekering valt dan ook niet te verwachten.