PRAKTIJK

Welkom bij mijn massagepraktijk in Dienstencentrum Elsbroek te Hillegom. Sinds 1 februari 2020 heb ik een eigen praktijkruimte in Hillegom. Een unieke locatie gerelateerd aan onder andere zorg en welzijn en andere zorg-gerelateerde functies. In het Dienstencentrum zijn  het Centrum voor Jeugd en Gezin, een polikliniek van het Spaarne Ziekenhuis, een Kinderdagverblijf, Fysiotherapie, Psychotherapie, Ergotherapie, Orthopedie, Kraamzorg, Mondzorg, Thuiszorg,  Yoga, Haarstudio, Medisch pedicure, Voedingsadviesbureau en een consultatiebureau gevestigd.

 

Het gebied en de ruimtes zijn rustig en goed begaanbaar voor mensen met rollators, rolstoelen en scootmobielen. Het dienstencentrum is o.a. voorzien van een lift en toiletten voor mindervaliden. Er is in de naaste omgeving voldoende gratis parkeerruimte. Alleen bij de nabijgelegen winkels gelden parkeerregels.

 

De praktijkruimte bevindt zicht in kamer 37 (looproute 4) en is voorzien van airconditioning. Als u op de eerste verdieping uit de lift stapt ziet u kamer 37 dicht bij de trap. Als u op de deur het bordje "Open" ziet, aarzel dan niet. Binnen zonder kloppen!

 

Ninthira Wellness is geen paramedische instelling voor fysiotherapie. Vergoeding door uw ziektekostenverzekering valt dan ook niet te verwachten.