Voor, tijdens en na de massage

 

Een massage is geen goed idee als u koorts, infecties, ontstekingen, osteoporose of andere medische aandoeningen heeft.Wij behandelen geen klanten die onder de invloed van alcohol of drugs zijn. Dat past niet bij de oosterse massage. Tijdens de massage wordt ook geen alcohol gedronken.Bent u reeds onder behandeling van arts, therapeut of gebruikt u medicijnen, overleg dan eerst met uw arts of de massagebehandeling voor u geschikt is.

 

Bij genezende wonden (bijvoorbeeld na een operatie of ongeluk) is een massage ook geen goed idee. Ook is het onwenselijk om met een volle maag de massage te ondergaan, omdat uw lichaam bezig is met de spijsvertering.

 

Na een massage is het goed om wat meer water te drinken. Doe dat liever niet van te voren, want dan moet u misschien de massage onderbreken om naar de WC te gaan. (Deze is in het gemeenschappelijke deel van het pand.)

 

Neem voor u naar ons toekomt een douche, want met een schoon lichaam op de massagetafel gaan liggen, is in verband met de hygiëne erg prettig voor zowel uzelf als de massagetherapeut. Gebruik na het douchen liever geen bodylotions en dergelijke, omdat u gemasseerd gaat worden met massageolie. Trek makkelijke kleding aan die niet gevoelig is voor olievlekken.

 

Klanten die bezorgd zijn voor een eventuele allergische reactie kunnen desgewenst hun eigen olie meebrengen naar de massage.

 

Tijdens de behandeling hebben we respect voor u en uw lichaam. Ontspan uw lichaam, stop met nadenken en ga niet kletsen. Praat niet over van alles tijdens de massage, behalve als er iets is wat met de massage te maken heeft. Als iets niet fijn is, geef dan direct aan wat u wel en niet prettig vindt.

 

Na de massage is het verstandig om niet meteen thuis te gaan douchen. Plan tot een uur na de massage helemaal niets. Zodat u optimaal kunt nagenieten van de massage. 

 

Maak een nieuwe afspraak. Er is een grote kans dat u na de massage denkt "Dit moet ik vaker doen!" Neem dat idee ter harte en maak meteen een nieuwe afspraak. Hoe vaker een massage, hoe beter u zicht zult voelen en hoe sneller u lichaam zal reageren.

 

Er vinden GEEN erotisch getinte massages plaats en dit is ook niet bespreekbaar.

Wat massagetherapie voor u kan betekenen:

1. Reduceert stress.

2. Verlaagt de bloeddruk.

3. Maakt gespannen spieren los.

4. Versterkt het immuunsysteem.

5. Beter in contact met uzelf door massage.