Wintermassage

In de winter gaan de temperaturen omlaag. Een wintermassage is helemaal perfect in het winterseizoen. Een wintermassage is een heerlijke combinatie van hot stone massage en ontspanningsmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van een verwarmde kussen  en verwarmde olie, ideaal voor de droge winterhuid.

De ontspanningsmassage met  coconut olie of duindoorn olie zal zorgen bij een droge huid en geeft u een heerlijk behaaglijke warmte. U krijgt alle aandacht en we hebben oog voor uw wensen. Vastzittende spieren of andere klachten behandelen we zo nodig en mogelijk op uw wensen. Gun uzelf een moment van rust. Het is echt heerlijk!

 

Duindoorn olie is een oranjegele olie die wordt verkregen uit de bes van de duindoorn stuik. De duindoorn struik groeit voornamelijk in zonnige, droge gebieden.

Duindoorn olie is een heerlijke, verwarmende olie die rijk is aan onverzadigde vetzuren, vitamine E en carotenoïden. De olie verzacht de zonverbrande huid, ondersteunt u huid en stimuleert de celvernieuwing. Ook is duindoorn olie heerlijk in de winter bij een droge huid en hydrateert het intensief.