DUOMASSAGE


Genieten met z’n twee is meer dan dubbel zo fijn. Een duomassage is een mooie gelegenheid om samen met uw partner, vriend, vriendin, vader, moeder, dochter, zoon iets bijzonders te ondergaan. Jullie worden samen in één ruimte gemasseerd door twee massagetherapeuten. Er zijn geen andere klanten in de salon.  Geniet samen van de stilte, de mooie omgeving, de fijne geluiden en de heerlijke geuren.

 

Een duomassage (u kunt van de lijst een lichaamsmassage naar uw eigen wens kiezen) is een verrassend cadeau voor iemand die u iets speciaals wilt geven voor bijvoorbeeld een verjaardag, voor moederdag, als huwelijksgeschenk of aan uw geliefde op valentijnsdag.

 

Een duomassage kan met deze knop worden geboekt. U doet dat door voor uzelf en uw metgezel twee massages te boeken op hetzelfde tijdstip. Als dat niet lukt zijn er op dat moment geen twee masseuses beschikbaar. U kunt dan een andere boekingstijd proberen. Hoe doet u dat? De bevestigingsmail van de eerste massage heeft een knop Verzetten. Daarmee kunt u naar een ander tijdstip gaan.

 

Neem gerust contact op als u er niet uitkomt met de boekingsknop. Wij helpen graag.


Contact:
Bellen of WhatsApp: 06 44 99 77 42. Mailen : info@ninthirawellness.nl.